Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد جهان از احساس عجیبش بعد از قهرمانی می‌گوید، که طلای جهان برایش عالی اما کم بوده و کاش بیشتر از اینها تا امروز مدال گرفته بود. - اخبار ورزشی -

کامران قاسم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد اینکه در سال‌های قبل چرا تصمیم به تغییر وزن نگرفت تا پشت خط تیم ملی نماند، گفت: باید شرایط وزنی‌ام برای حضور در وزن بالاتر مساعد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من همین پارسال وزنم 85 کیلو بود، یعنی حتی برای کشتی گرفتن در 86 کیلو، زیر وزن بودم اما امسال 88 کیلو شدم و دو کیلو وزن بدنم بالا آمد و دیدم زورم نسبتا به 92 کیلو می‌رسد. قبلا اگر این تصمیم را نگرفتم، بیشتر به خاطر وزنم بود، کم داشتم و نمی‌شد تغییر وزن دهم.

وی درباره اینکه درنهایت چه شد که تصمیم به تغییر وزن و امتحان کردن شانس خود در وزن 92 کیلوگرم گرفت، عنوان کرد: دیدم المپیک هم برایم تمام شده و آن را از دست داده بودم. بعد هم گفتند بچه‌هایی که مدال المپیک بگیرند، مستقیما در مسابقات جهانی هم شرکت می‌کنند و دیدم دیگر هیچ شانسی در 86 کیلو ندارم، این شد که تصمیم گرفتم به 92 کیلو بروم.

قاسم‌پور در مورد زیرگیری‌های خیره کننده‌اش که کشتی دوستان دنیا را به وجد آورده بود، گفت: کشتی‌ام بیشتر روی زیرگیری است. خداراشکر آنقدر خوب تمرین کردم و روی کارم تمرکز کرده بودم که به بهترین شکل مسابقات جهانی را تمام کردم. حواسم خیلی جمع بود که به موقع زیر بگیرم و به موقع دفاع کنم. خوشحالم که برنامه‌ام جواب داد و هر کشتی را خوب مدیریت کرده و رو به جلو پیش بردم.

وی که پیش از این هم تاکید کرده بود به کشتی با کاکس فکر نمی‌کند و می‌خواهد فقط کار خودش را انجام دهد، اضافه کرد: واقعا از قبل من اصلا به کشتی با جیدن کاکس فکر نمی‌کردم، اینقدر که در مورد این مبارزه در رسانه‌ها صحبت شد، به آن توجه نداشتم. به خودم می‌گفتم من کشتی خودم را می‌گیرم و کاکس هم کشتی خودش را. او سبک خودش را دارد و من هم سبک خودم را. هر کسی بهتر مبارزه کند، برنده می‌شود. همین اتفاق هم افتاد. من کشتی خودم را گرفتم. قبل از مبارزه بخش‌هایی از کشتی او را دیده بودم، از همان نقاط زیر گرفتم و به امتیاز رسیدم. می‌توانستم حتی راحت تر از این کشتی بگیرم و با اختلاف بیشتر او را شکست دهم.

قهرمان وزن 86 کیلوگرم امیدهای جهان گفت: زیر آخر را اشتباه کردم، گرفتم و ماندم. او کاری نکرد، من زیر گرفتم و او به امتیاز رسید.  

قاسم‌پور در مورد اینکه آیا واقعا کاکس کشتی گیر فوق العاده قوی و شکست ناپذیری به نظر می‌آمد؟، تصریح کرد: کشتی گیر خیلی خوبی است، اما شکست ناپذیر نیست.

این کشتی‌گیر مازندرانی در مورد اینکه کاکس وعده مسابقه بعدی و جبران این شکست را داده، گفت: ان شاءالله در کشتی بعدی سعی می‌کنم بهتر کشتی بگیرم و ضعف‌های این کشتی‌ام را پوشش دهم.

وی در مورد احساسش بعد از رسیدن به طلای جهانی خاطرنشان کرد: این قدر در این مدت پشت خط مانده بودم، بعد از طلا حس عجیبی داشتم. بعد از اینکه فینال را بردم، چند ثانیه همانجا دراز کشیدم و به این فکر می‌کردم که یکی کمه، تا الان باید چند تا طلا گرفته بودم. خدا را بابت طلا شکر کردم اما حسم این بود که ای کاش این چندمین مدالم بود. در این چند سال خیلی به من فشار وارد شد. نمی‌دانم چطور حس آن لحظه‌ام را توصیف کنم، طلا خیلی عالی بود اما این برایم قانع کننده نبود، بالاتر از طلا که نداریم، ولی برایم کم بود. البته حسن یزدانی همیشه یک پهلوان بود، او در انتخابی من را برد و صاحب دوبنده تیم ملی شد.

قهرمان جهان اضافه کرد:  تنها چیزی که من را قانع می کند، طلای المپیک است. امیدوارم به آن برسم.

کامران قاسم‌پور در مورد اینکه بعد از کسب طلای جهان دوست داشت با چه کسی صحبت کند، گفت: خیلی خسته بودم، روی سکو هم معلوم بود، ولی بعدش دوست داشتم با پدر و مادرم صحبت کنم که واتس آپ به صورت جهانی مختل شد. یکی از بچه‌ها می‌گفت با آن زیرگیری‌ها سیم واتس آپ را تو لگد کردی و پاره شده است. شاید این اتفاق یک بار در سال رخ دهد و از شانس من درست زمانی بود که طلا گرفته بودم و بیشتر از هر زمان  دیگری دوست داشتم با پدرم ومادرم صحبت کنم.

وی در پاسخ به این سوال که در مدت پشت خط ماندن چه کسی بیشتر از همه کمکش کرده، عنوان کرد: بیشتر از همه خانواده‌ام، آنها خیلی کنارم بودند. خیلی روزها ناامید می‌شدم که چرا من نباید مدال بگیرم، آن هم در بهترین روزهای دوره ورزشی‌ام، چرا من حداقل یک مدال نباید داشته باشم، اما پدر و مادرم دلداری‌ام می‌دادند.

این کشتی‌گیر جویباری در مورد اینکه چه زمانی به وزن المپیکی می رود، افزود: فعلا در 92 کیلو کشتی می‌گیرم، سال قبل از المپیک به تغییر وزن فکر می‌کنم.

کامران قاسم‌پور در پایان با اشاره به سنگ تمام هم محلی‌هایش در روستا و همه استانی‌هایش، گفت: از همه هموطنانم در سراسر کشور، همشهری‌ها و هم استانی‌های عزیزم بابت انرژی مثبت شان تشکر می‌کنم. در روز استقبال در باران سنگ تمام گذاشتند، دست شان درد نکند. از کادرفنی تیم ملی و همه مربیانم بابت زحمات شان ممنونم و از رئیس فدراسیون و تمام پرسنل فدراسیون و خانه کشتی هم کنارمان بودند. ما یک تیم همدل و یکدست بودیم. خداراشکر که نتیجه گرفتیم و امیدوارم در سال‌های آینده نتایج بهتر از این هم باشد.

بازگشت ‌قهرمان طلایی مسابقات کشتی جهان به زادگاهش/ آملی‌ها از ابتدای جاده هراز به استقبال امیرحسین زارع رفتندحیدری: زمین خوردن تیلور مثل مبتدی‌ها نشان از تشویش او داشت/ قاسم‌پور هنر کشتی دارد/ از دبیر یک خواهش دارم



انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی قاسم پور تغییر وزن کشتی گیر 92 کیلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از دپوی سیب زمینی در انبارها خبر داد و گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، کشاورزان سیب زمینی کار بدلیل مازاد تولید با زیان روبرو هستند.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های کارگری، حمل و نقل، بذر، دنباله بندها و ... قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه کشاورزان در فروش با زیان ۵ تا ۶ هزارتومانی روبرو هستند.

نیازی سرانه مصرف سیب زمینی را ۴۵ تا ۴۶ کیلو اعلام کرد و افزود: بنابر آمار سالانه ۳ میلیون و ۴۰۰ تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی بدون احتساب صنایع مورد نیاز است.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، گفت: بنابر آمار بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

او گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر شد چراکه صادرات سیب زمینی مازاد تنها راهکار تنظیم بازار و جلوگیری از زیان کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • «ما ملت امام حسینیم» از حاج علی تا حاج قاسم
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • شاهرخ‌خان در تهران دستگیر شد
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • دستگیری شاهرخ‌خان در تهران | ناگفته های شاهرخ خان در گفت و گو با همشهری آنلاین
  • (ویدیو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت و سرو ۵۰۰ کیلو آب نخود با مرغ و تخم مرغ
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!